Europa League: Ήττα 1-0 για τον ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα



Μια ήττα που δεν του άξιζε γνώρισε ο ΠΑΟΚ που ηττήθηκε από την Μπενφίκα με 1-0 στο πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των 32 του Europa League που έγινε στην Τούμπα.

Οι παίκτες του Στέφνες είχαν στο, μεγαλύτερο μέρος, την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να την αξιοποιήσουν αφού δεν έκαναν ουσιαστικές ευκαιρίες. Από την άλλη, η Μπενφίκα σε μια από τις λίγες εμφανίσεις της, στην περιοχή του Γλυκού, πήρε τη νίκη στο 59′ με γκολ του Λίμα για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι είναι οφσάιντ.

Πλέον, η ρεβάνς της Λισσαβόνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση για τους 16 του Europa League φαίνεται δύσβατη για τον Δικέφαλο του Βορρά.

 

 

 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Κάτσε, Μαντούρο, Λάζαρ(82’ Σαλπιγγίδης), Ολίσε(76’ Στοχ), Νίνης(Λούκας), Αθανασιάδης.

Μπενφίκα: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Σίλβιο, Ρούμπεν Αμορίμ, Πέρεζ(63’ Φέισα), Αντρέ Γκόμεζ(66’ Μάρκοβιτς), Ντζούρισιτς, Σουλεϊμάνι(75’ Σάλβιο), Λίμα.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός