ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

Συνάδελφοι,-σσες, όσο η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει, τόσο οι εργοδότες και οι κυβερνήσεις τους προσπαθούν να βάζουν εμπόδια στην αγωνιστική οργάνωση των εργαζομένων και την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και διαπάλη.

Το φαινόμενο έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Αντιδραστικοί κανονισμοί προσωπικού, ατομικές και επιχειρησιακές συμβάσεις εργασίας με όρους σκλαβιάς για τους εργαζόμενους, παλιοί και νέοι-που ετοιμάζονται συνδικαλιστικοί νόμοι αλλά και ωμή κατασταλτική βία είναι μερικοί από τους τρόπους που χρησιμοποιούν οι καπιταλιστές και το κράτος τους για να παρεμποδίσουν την ελεύθερη συνδικαλιστικοί δράση στους χώρους δουλειάς.

Συνάδελφοι,-σσες κατά καιρούς τέτοια επικίνδυνα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και στο δικό μας εργασιακό χώρο, η Επιτροπή Αγώνα του ΠΑΜΕ Α/Σ ΠΕΙΡΑΙΑ τα καταδικάζει απερίφραστα.

Οι εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ –όπως άλλωστε έκαναν πάντα-πρωτοστατούν στον αγώνα για την απρόσκοπτη και ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και αντιπαράθεση, πρωτοστατούν στη προσπάθεια να οργανωθεί η πάλη σε ταξική αγωνιστική κατεύθυνση.

 

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/Σ ΠΕΙΡΑΙΑ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός