Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

37Η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ: ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣeedye_logoΣτο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ολοκληρώθηκε η 37η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που διοργάνωσε η ΕΕΔΥΕ.

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τους ειρηνοδρόμους με χειροκροτήματα και συνθήματα, ενώ το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» τραγουδούσε «μη καρτεράτε να λυγίσουμε» και «όταν σφίγγουν το χέρι»ενθουσιάζοντας τον κόσμο. 

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, παραβρέθηκε στη συγκέντρωση υποδοχής της 37ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης. 

Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Θανάση Παφίλη, γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης  (ΠΣΕ). Επίσης ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης ε.α. χαιρέτισε εκ μέρους της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ).

Με διακήρυξή της, η ΕΕΔΥΕ καλούσε σε μαζική συμμετοχή στη Μαραθώνια Πορεία και στις πορείες που διοργανώνονται από τις κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης σε όλη τη χώρα, «για να καταδικάσουμε την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία, τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις, να απαιτήσουμε την απεμπλοκή της Ελλάδας και το κλείσιμο των αμερικανοΝΑΤΟικών στρατιωτικών βάσεων». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 540115Συνολικές αναγνώσεις:
  • 94Αναγνώσεις σήμερα:
  • 264613Συνολικοί επισκέπτες:
  • 83Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ