Ξεκινά την Κυριακή το τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ



Συνολικά 56 ομάδες από χώρους δουλειάς και εργοστάσια, χώρους εκπαίδευσης και κατάρτισης, Λαϊκές Επιτροπές, Θεραπευτικές Κοινότητες καθώς και από δεκάδες πρωτοβάθμια σωματεία θα δώσουν το «παρών» στο φετινό Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ, που ξεκινά την Κυριακή 28 Μάη.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, έγινε πλούσια συζήτηση πάνω στην ανάγκη τόσο των σωματείων όσο και των εργαζομένων να συνεχίσει ο θεσμός του τουρνουά να υπάρχει, καθώς αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο η δίψα για δωρεάν αθλητισμό και η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου κόντρα στη σαπίλα του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, του κέρδους και των ναρκωτικών.

Στο φετινό τουρνουά, που ως σύνθημα έχει «Οργανώνουμε το δικό μας αγώνα! Παίζουμε μπάλα στο δικό μας γήπεδο! Για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!», οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Στη φάση των 14 θα προστεθούν 2 ομάδες από τις αποκλεισμένες που ως εκείνη τη στιγμή (δηλαδή στους δύο προηγούμενους αγώνες) θα έχουν την καλύτερη επίθεση. Σε περίπτωση ίδιων τερμάτων θα μετρήσει η διαφορά των γκολ.

Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 50 λεπτά με 5λεπτο ημίχρονο. Αν μια ομάδα δεν παρουσιαστεί για τον αγώνα της χάνει 3-0 και αποκλείεται. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο αγώνας κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε τέσσερα γήπεδα μπορείτε να το δείτε αναλυτικά παρακάτω.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ
PDF icon Πρόγραμμα 1ης Φάσης Τουρνουά Ποδοσφαίρου.pdf

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός