ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Ξεκινά στις 31 Μάη η 2η Αθλητική Γιορτή



Την ολοκλήρωση των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού για τα παιδιά του Δημοτικού που έγιναν σε συνεργασία με τη ΓΓΑ και το δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο «ΝΗΑΡ – ΗΣΤ», ανακοίνωσε ο Δήμος Καισαριανής. Παράλληλα, ενημερώνει τη διεξαγωγή της 2ης Αθλητικής Γιορτής που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 31 Μάη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 3 Ιούνη.

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος Καισαριανής ευχαριστεί όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού, τους γονείς τους και τους γυμναστές και σημειώνει πως «με την προσπάθεια όλων καταφέραμε και φέτος να λειτουργήσει ικανοποιητικά το Πρόγραμμα Αθλητισμός για Όλους, προσφέροντας αθλητισμό και παράλληλα ψυχαγωγία στα παιδιά. Θεωρούμε τον αθλητισμό δικαίωμα όλων των δημοτών και οι δημόσιοι αθλητικοί χώροι πρέπει να εξυπηρετούν πρωτίστως αυτό το καθήκον».

Παράλληλα τονίζει πως η 2η Αθλητική Γιορτή θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ» και «θα συμμετάσχουν τα παιδιά των ακαδημιών του δήμου και παιδιά από ακαδημίες αθλητικών συλλόγων της πόλης μας.

Ειδικότερα, τα τμήματα ποδοσφαίρου θα πάρουν μέρος στο τουρνουά των ακαδημιών μαζί με τις αθλητικές ομάδες της πόλης από την Τετάρτη 31/5 έως και το Σάββατο 3/6 και ώρα από τις 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ τα τμήματα ενόργανης και πυγμαχίας θα πραγματοποιήσουν επίδειξη την Πέμπτη 1/6 και ώρα 5 μ.μ., μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Επίσης τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ θα αγωνιστούν το Σάββατο 3/6 και ώρα 9 π.μ. έως τις 12.00 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο.

Τέλος το Σάββατο στις 8 το απόγευμα θα γίνει η λήξη των εκδηλώσεων με την καθιερωμένη παρέλαση και τη βράβευση όλων των παιδιών που θα γίνει από την Ολυμπιονίκη μας Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα μας τιμήσει με την παρουσία της και θα βραβευθεί από το δήμο, μαζί με τη μητέρα της που είναι από την Καισαριανή, αλλά και παλιά πρωταθλήτρια του στίβου, Ζωή Βαρέλη, για την προσφορά τους στον Αθλητισμό».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός