Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ στη Διεθνή Συνδικαλιστική Συνάντηση Αλληλεγγύης στην ΚούβαΤο ΠΑΜΕ συμμετείχε στη Διεθνή Συνδικαλιστική Συνάντηση ενδυνάμωσης της αλληλεγγύης στον κουβανικό λαό ενάντια στον ιμπεριαλισμό, που διοργάνωσε η ΠΣΟ στις 7 και 8 Ιούνη, στις Βρυξέλλες με το σύνθημα, «Η Κούβα δεν είναι μόνη» και με αιτήματα:

– STOP στην πολιτική του εμπάργκο ενάντια στον κουβανικό λαό.

– Επιστροφή της περιοχής του Γκουαντάναμο στην Κούβα.

Εκ μέρους του ΠΑΜΕ, ο Μανώλης Κόζης, γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων στο «ΛΗΔΡΑ» σημείωσε:

«Το ταξικό κίνημα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ, συγχαίρουμε την ΠΣΟ για αυτήν την πρωτοβουλία και εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον Λαό της Κούβας και την CTC.

Όπως γνωρίζετε είχαμε πρόσφατα την δυνατότητα να επισκεφτούμε την Κούβα και να αποτίσουμε φόρο τιμής στο σύντροφο Φιντέλ, με την ευκαιρία του Προεδρικού Συμβουλίου της ΠΣΟ στην Αβάνα.

Και στο Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ, αλλά και σε μια σειρά πρωτοβουλιών του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας, εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας με την Κουβανική Επανάσταση, αλλά και την ανάγκη να σταματήσει το δολοφονικό εμπάργκο του ιμπεριαλισμού εναντίον του λαού της Κούβας.

Η ταξική μας, διεθνιστική αλληλεγγύη με τον λαό, με τους εργαζόμενους της Κούβας ήταν, είναι και θα είναι βασικό κομμάτι της δράσης του ΠΑΜΕ, της πάλης των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Ειδικότερα ενάντια στην ιμπεριαλιστική ΕΕ και τις κυβερνήσεις των κρατών – μελών της ΕΕ, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την έχθρα τους ενάντια στους λαούς που αγωνίζονται, την έχθρα τους ενάντια στο σοσιαλισμό».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 662496Συνολικές αναγνώσεις:
  • 461Αναγνώσεις σήμερα:
  • 308167Συνολικοί επισκέπτες:
  • 123Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ