ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ,ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ



Original2 logo

Ομόφωνα αποφασίστηκε απο το Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ, η συμμετοχή στα συλλαλητήρια που οργανώνει το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στις 9 Νοεμβρη στις 6.30 το απόγευμα στο Συνταγμα.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ των ΤΡΟΛΛΕΫ καλεί όλους τους συναδέλφους στο συλλαλητήριο ενάντια στην νέα επίθεση που ξεδιπλώνεται απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το νέο πακέτο μέτρων έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα δυβάσταχτα μέτρα και φέρει ως προμετωπίδα τον νέο εργασιακό και συνδικαλιστικό νόμο, που ουσιαστικά απαγορεύει την λήψη συλλογικών αποφάσεων απο τα συνδικάτα, μετατρέποντάς τα σε φιλολογικά γκαλά.

ΔΙΑΔΗΛΏΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ:

Καταργούν το δικαίωμα στην απεργία και στις συλλογικές αποφάσεις

Οι μισθοί μας δεν επαρκούν να καλύψουμε βασικές ανάγκες

O εργασιακές συνθήκες είναι εξοντωτικές

Οι συνθήκες Υγιεινής και Ασφάλειας είναι απαγορευτικές

Το συγκοινωνιακό έργο έχει συρρικνωθεί

Η υποχρηματοδότηση των αστικών συγκοινωνιών και οι ελλείψεις προσωπικού υπονομεύουν το μέλλον της δουλειάς μας

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο ήρθε για να αυξήσει την τιμή και να καταργήσει το απόρρητο των μετακινήσεων, αποκλείοντας μεγάλα τμήματα των λαϊκών στρωμάτων που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην υψηλή τιμή του.

Συνάδελφε η διαμαρτυρία σου και η οργή σου στα τέρματα να γίνει οργάνωση, και διεκδίκηση. Απο κοινού με τα ταξικά συνδικάτα σ ενα πανεργατικό μέτωπο να σημάνουμε τη δική μας αντεπίθεση,  με βάση την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6.30                             

ΜΕ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ  ΤΡΟΛΛΕΫ

3 ΝΟΕΜΒΡΗ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός