«Misery» στο Θέατρο «Ιλίσια – Βολανάκης»



Το θρίλερ του Στίβεν Κινγκ «Misery» έρχεται από 10 Γενάρη στη σκηνή του Θεάτρου «Ιλίσια – Βολανάκης», σε σκηνοθεσία του Τάκη Τζαμαργιά, με πρωταγωνιστές την Ρένη Πιττακή, τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο και τον Δημήτρη Καραμπέτση.

Το βιβλίο μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1990 από τον Ρομπ Ράινερ, με τους Τζέιμς Κάαν και Κάθι Μπέιτς. Η τελευταία για το ρόλο της Άννυ Γουίλκς βραβεύτηκε με «Όσκαρ» πρώτου γυναικείου ρόλου. Το σενάριο είναι του Ουίλιαμ Γκόλντμαν, ο οποίος βασίστηκε στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Στίβεν Κινγκ, ενώ πρόκειται για μια ολοκαίνουργια διασκευή του η οποία παίχτηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ το 2016, με πρωταγωνιστές τους Μπρους Γουίλις και Λόρι Μέτκαλφ.

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος. Σκηνοθεσία – δραματολογική επεξεργασία: Τάκης Τζαμαργιάς. Σκηνικά – κοστούμια: Εδουάρδος Γεωργίου. Φωτισμός: Αλέκος Γιάνναρος. Μουσική: Κωστής Ξενόπουλος. Ηχητικός σχεδιασμός (Sound design): Κατερίνα Βάμβα. Κινησιολογική επιμέλεια: Φρόσω Κορρού. Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα Ζέρβα.

Παραγωγή: Παναγιώτα Παρασκευοπούλου, Κωστής Ξενόπουλος.

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Μέρες και ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη 20.00, Πέμπτη 20.00, Παρασκευή 21.15, Σάββατο 21.15, Κυριακή 21.15.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός