ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Η.Λ.Π.Α.Π: 24ωρη Απεργία την Ημέρα Ψήφισης του Νομοσχεδίου



 Εκτακτο Δ.Σ  προκάλεσε η παράταξη της Δ.Α.Σ στην Ενωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ την τρίτη 9 Γενάρη με θέμα συζήτησης το «Πολυνομοσχέδιο» που φέρνει προς ψήφιση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τις αμέσως επόμενες μέρες. Προηγήθηκαν οι προτάσεις της ΔΑΣ προς την ΓΣΕΕ και το Ε.Κ.Α οι οποίες  απορρίφθηκαν καταφέυγοντας σε πρωτοφανείς μεθοδεύσεις! (βλέπε http://das-oasa.gr/?p=13225)

Η πρόταση που κατέθεσε η ΔΑΣ στο Δ.Σ καλούσε να αποφασιστεί 24ωρη απεργία την παρασκευή 12 Γενάρη στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν αποφασίσει και εξαγγείλει Συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες, ενάντια στον περιορισμό του δικαιώματος των δικαιωμάτων, την απεργία, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο , το οποίο θα ΄φερουν στην ολομέλεια για συζήτηση την παρασκευή.Ομως η πρόταση καταψηφίστηκε και προτάθηκε απο το προεδρείο 24ωρη απεργία την ημέρα της ψήφισης του, η οποία υπερψηφίστηκε.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές  έχουν προκυρήξει 24ΩΡΗ απεργία την παρασκευή 12 Γενάρη το ΣΕΛΜΑ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ.

Φωτογραφία του Vasilios Nitsolas.

Η ΔΑΣ καλεί όλους του συναδέλφους να συμμετέχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο την Παρασκευή 12 Γενάρη στις 12:00 στην Ομόνοια

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός