ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Ξεκίνησε η διαδικασία της ανάγνωσης των εγγράφων



Με τη διαδικασία της ανάγνωσης των εγγράφων της δικογραφίας που ξεκίνησε χτες, συνεχίστηκε η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των μαρτύρων κατηγορίας. Το δικαστήριο καλείται ν’ αναγνώσει 438 έγγραφα, πολλά εκ των οποίων συνοδεύονται από ψηφιακούς δίσκους.

Ο σχετικός κατάλογος των αναγνωστέων εγγράφων έχει καταρτιστεί από την Εισαγγελία και χωρίζεται σε ενότητες. Πρώτα τα έγγραφα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, μετά τα έγγραφα της δολοφονικής επίθεσης στους κομμουνιστές και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στη συνέχεια τα έγγραφα για τη δολοφονική επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και, τέλος, όλα τα έγγραφα που αφορούν την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης (συσχετισμένες δικογραφίες, κ.λπ.). Οι διάδικοι θα έχουν τη δυνατότητα να προσκομίσουν και δικά τους έγγραφα στο τέλος της διαδικασίας.

Στα έγγραφα περιλαμβάνονται εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης επί ηλεκτρονικών πειστηρίων, όπλων και άλλων ευρημάτων στα σπίτια των κατηγορουμένων, φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, διαγράμματα κλήσεων, στοιχεία τηλεφωνικών επικοινωνιών, δικογραφίες, δικαστικές αποφάσεις, κ.λπ. Για τις ανάγκες της επίδειξης του υλικού, υπάρχει προτζέκτορας στην αίθουσα του Κορυδαλλού και στην αίθουσα του Εφετείου.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός