ΠΑΜΕ Όλοι αύριο στα Δικαστήρια της Ευελπίδων – Η τρομοκρατία δεν θα περάσει



Να δώσουν δυναμικό «παρών», αύριο Τρίτη 17 Απρίλη, στις 11.30 π.μ. στα Δικαστήρια της Ευελπίδων καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, εργαζόμενους, ανέργους, νέους και νέες το ΠΑΜΕ, «καταγγέλλοντας στον εργαζόμενο λαό τον αυταρχισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που σήμερα το πρωί μέσα από ένα πρωτοφανές όργιο καταστολής επιτέθηκε απέναντι σε χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές που διαμαρτύρονταν για το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα στη Συρία».

Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Η κυβέρνηση από τη μία υπογράφει συμφωνίες που εμπλέκουν βαθύτερα τη χώρα μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ και την ίδια στιγμή δίνει συνεχώς διαπιστευτήρια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. Μετά από το ξέπλυμα του νυν προέδρου των ΗΠΑ από την κυβέρνηση, σειρά πήρε σήμερα η προστασία με ξεχωριστό ζήλο του αγάλματος του μακελάρη πρώην προέδρου των ΗΠΑ Χ. Τρούμαν, ένα άγαλμα-σύμβολο του αιματοβαμμένου αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

Η κυβέρνηση αφού πρώτα μέσω των δυνάμεων καταστολής χτύπησε βίαια την αντιπολεμική πορεία με χημικά και γκλομπ, στέλνοντας στο νοσοκομείο σπουδαστές και μαθητές, συνεχίζει τον αυταρχικό κατήφορο παραπέμποντας με αυτόφωρη διαδικασία δύο νεαρούς διαδηλωτές, φορτώνοντάς τους μία σειρά αστήρικτες, αλλά βαρύτατες κατηγορίες.

Καλούμε αύριο τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, εργαζόμενους, ανέργους, νέους και νέες να δώσουν δυναμικό «παρών» στις 11.30 π.μ., στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός