NA MH ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo                                                                                  24/4/2018

Απευθυνόμαστε σε κάθε Συνάδελφο ξεχωριστά, και τον καλούμε να αναλογιστεί και να μετρήσει την προσωπική του ευθύνη απέναντι στο ανώτερο συλλογικό μας όργανο.

Η επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εργασιακή μας καθημερινότητα, στη ζωή μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. Η ένταξη των αστικών συγκοινωνιών στο υπερταμείο, η ΣΣΕ, η εντατικοποιήση της εργασίας μας, οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας,τα εμπόδια στην αποκατάσταση της υγείας μας και στις αναρρωτικές μας άδειες έχουν κοινο παρονομαστή . Τις πολιτικές επιλογές των κυβερνήσεων που εναλλασονται στην εξουσία. Πολιτικές επιλογές που μας εμπλέκουν ολοένα και περισσότερο στο κουβάρι των  ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή και στο ενδεχόμενο μιας γενικευμένης συρραξης , κάνοντας τη χώρα μας ορμητήριο μακελάρηδων(ΝΑΤΟ, Ε.Ε, κ.α) που ξαναχαράζουν τα σύνορα με το αίμα των λαών.

Συνάδελφε- συναδέλφισσα καλούμαστε να προσέλθουμε στη Γενική μας Συνέλευση συνειδητά, να συζητήσουμε για οτι μας αφορά. Η άσχημη κατάσταση που έχει περιέλθει το σωματείο μας πρέπει να μας πεισμώνει. Να προσέλθουμε με την πεποίθηση οτι μπορούμε να το ξαναστήσουμε στα πόδια του, ξεκινώντας απο την επικείμενη Γενική μας Συνέλευση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.

Να προετοιμαστούμε και να καταθέσουμε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας, να ασκήσουμε κριτική.

Συνάδελφε- ισσα να ανέβεις στο βήμα και να δώσεις το βάθος της σκέψης του και το βάθος της καρδιάς σου.

Η Γενική μας Συνέλευση είναι η ανώτερη συλλογική διαδικασία και οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε με την σοβαρότητα που της αρμόζει. Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να οργανώσουμε και να πάρουμε αποφάσεις μέσα απ αυτή, στα πλαίσια του πολιτισμού και της ουσιαστικής δημοκρατίας.

Καλούμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην εμπλακούν σε στείρες προσωπικές αντιπαραθέσεις. Να ενημερώσουν ουσιαστικά και πλήρως τη βάση. Να κρατηθούν πρακτικά και σημειώσεις από την κριτική, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των συναδέλφων. Να προασπιστούν το κύρος του  συλλογικού μας οργάνου, φροντίζοντας για την επιτυχία της, και συνέλευση με συνέλευση να αναβαθμίζεται η διαδικασία.

Σας καλούμε όλους να εργαστούμε και να συνεισφέρει ο καθένας όπως μπορεί στην επιτυχία της Γενικής μας Συνέλευσης.

Να δυναμώσουμε τη συλλογική μας παρέμβαση, τη συλλογική μας δράση.

Πρέπει, περισσότερο σήμερα από κάθε άλλη φορά, να τραβήξουμε μπροστά, με τα πόδια στο έδαφος, προσέχοντας κάθε μας βήμα και βεβαιώνοντας ότι κανένα βήμα μας δε θα παραδώσει ούτε πόντο απ’ αυτά που κερδίσαμε, απ’ αυτά που χτίσαμε.

  NA MH ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/4/2018 ( ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 12.00-17.00)

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός