Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Συνεχίζονται οι δράσεις για Συλλογική Σύμβαση στα θέατρα των μεγάλων επιχειρηματιώνΑπό προηγούμενη κινητοποίηση

Από προηγούμενη κινητοποίηση


Συνεχίζονται οι δράσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου για την υπογραφή Σύμβασης Εργασίας στα θέατρα των μεγάλων επιχειρηματιών. Η επόμενη κινητοποίηση έχει οριστεί για την Πέμπτη 14 Ιούνη στις 12.00 έξω από τις «Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη» (Δεριγνύ 8).

Την Τετάρτη 6 Ιούνη πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση του ΣΕΗ και του ΠΜΣ έξω από τα γραφεία της επιχείρησης«Θεατρικές Σκηνές». Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, μέλη των προεδρείων των σωματείων συναντήθηκαν με εκπροσώπους τόσο της συγκεκριμένης επιχείρησης όσο και εκπροσώπους των επιχειρήσεων «People Entertainment» και «Θεατρικές Επιχειρήσεις Λεμπέση» και απαίτησαν να ξεκινήσει η συζήτηση προκειμένου να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στο θέατρο. Για μια ακόμη φορά, η στάση της εργοδοσίας ήταν η ίδια, καλώντας τους ηθοποιούς να στοιχηθούν πίσω από τα συμφέροντα του θεατρικού παραγωγού. Το Σάββατο 9 Ιούνη συγκεντρώθηκαν έξω από την «Πειραιώς 260», για ενημέρωση του κοινού στο Φεστιβάλ Αθηνών, συναντώντας θερμή υποδοχή.

Επίσης, το ΣΕΗ εξέδωσε σχόλιο για την απάντηση της εταιρείας «Αθηναϊκά Θέατρα» στο κάλεσμα που απηύθυνε για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 408577Συνολικές αναγνώσεις:
  • 184Αναγνώσεις σήμερα:
  • 216202Συνολικοί επισκέπτες:
  • 120Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ