ΠΕΜΕΝ – «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» – ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Άμεση διερεύνηση των αιτιών του θανάτου του ναυτεργάτη στο πλοίο «Cruise Olumpia»



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Την «άμεση παρέμβαση του ΥΕΝ και των υπηρεσιών του, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του ναυτεργάτη επίκουρου στο Ε/Γ – Ο/Γ «CRUISE OLYMPIA» της ναυτιλιακής εταιρείας «MINOAN LINES»» απαιτούν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και ΠΕΕΜΑΓΕΝ, επαναφέροντας την προηγούμενη καταγγελία τους στις 1 Αυγούστου 2018, με αφορμή το θάνατο του ναυτεργάτη.

Παράλληλα τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία «απαιτούν και από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές στην Πάτρα και τον υπεύθυνο νηογνώμονα του πλοίου, να ελεγχθούν οι εγκαταστάσεις και το σύστημα επεξεργασίας και διαχείρισης λυμάτων του πλοίου, καθώς και την έγγραφη πλήρη ενημέρωσή μας για τις ενέργειές σας με βάση τα καταγγελλόμενα», καθώς όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, «προκύπτουν αναπάντητα ερωτήματα και με αφορμή από πληροφορίες μας για την κατάσταση του δικτύου λυμάτων του πλοίου, απ’ το οποίο προέκυψαν προβλήματα υγείας και σε άλλους ναυτεργάτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ
Καταγγέλλουν τους θανάτους δυο ναυτεργατών μέσα στα καράβι

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός