Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ και σωματεία στηρίζουν την απεργία των οδηγών τουριστικών λεωφορείων



«Την αμέριστη συμπαράστασή της στους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων που απεργούν παλικαρίσια ζητώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς», εκφράζει η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ.

Σε ανακοίνωση καταγγέλλει «τον προκλητικό απεργοσπαστικό μηχανισμό που έχει στήσει η εργοδοσία η οποία δεν διστάζει να θέτει καθημερινά σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές για να εξασφαλίζει μεγαλύτερα κέρδη» και ενημερώνει πως «στελέχη του ΠΑΜΕ από τον κλάδο του τουρισμού βρίσκονται μαζί με τους απεργούς».

Επίσης το Σωματείο των εργαζομένων στα ξενοδοχεία AmiliaMare και ParadiseVillage και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων Ρόδου, στηρίζουν το δίκαιο αγώνα των οδηγών τουριστικών λεωφορείων για να υπογράψουν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και καταδικάζει τις απειλές και τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έχουν στήσει οι εργοδότες.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός