Χριστουγεννιάτικες γιορτές για παιδιά



Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά διοργανώνουν το Σάββατο 8 Δεκέμβρη ο Σύλλογος Γυναικών Άρτας (μέλος της ΟΓΕ)και το Λαϊκό Φροντιστήριο του Εργατικού Κέντρου Άρτας. Η γιορτή θα γίνει στις 18.00 στο Εργατικό Κέντρο Άρτας και στα πλαίσιά της θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συζήτηση με θέμα την κατάσταση στην Παιδεία. Τα παιδιά θα απασχοληθούν με προβολή παιδικής ταινίας, ενώ στο χώρο θα υπάρχει άφθονο ποπ-κορν και μαλλί της γριάς για μικρούς και μεγάλους. 

— O Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης (μέλος της ΟΓΕ) καλεί σε εκδήλωση την Κυριακή 9/12, στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα τελετών του 2ου Δημοτικού Σχολείου (Κώστα Βάρναλη 33). Η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ θα παρουσιάσει την παράσταση «Η Μαύρη Πεταλούδα», βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Ερης Ρίτσου.

– Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά διοργανώνουν την Κυριακή 16 Δεκέμβρη στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλ. Κάνιγγος) τα Συνδικάτα Οικοδόμων Αθήνας, Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής, Εργατοτεχνιτών Κατεργασίας Ξύλου Ν. Αττικής, η Επιτροπή Αγώνα Μισθωτών Τεχνικών και η ΟΓΕ Μισθωτών Τεχνικών. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης την θεατρική παράσταση «Η Μαύρη Πεταλούδα», καθώς και δραστηριότητες για τα παιδιά, διανομή σχολικών ειδών αλλά και διάφορα δώρα.

– Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων ν. Αττικής διοργανώνει γιορτή για τα παιδιά την Κυριακή 23 Δεκέμβρη στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ (Γ’ Σεπτεμβρίου 110) στην Αθήνα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την θεατρική παράσταση «Η Μαύρη Πεταλούδα».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός