Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Κινητοποιήσεις σήμερα για «αστικές συγκοινωνίες που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες»Φωτό αρχείου


Πηγή Motionteam

Με κεντρικό σύνθημα «Αστικές συγκοινωνίες που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες», Σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα Σάββατο 15 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ. στην Αγία Βαρβάρα – Άνω Τούμπα και στο Δημαρχείο Ευόσμου.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Εργολαβικών Καθαριστριών και Φυλάκων Κ. Μακεδονίας και οι Λαϊκές Επιτροπές Θεσσαλονίκης, καλούν σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις διεκδικώντας:

Μείωση της τιμής του εισιτηρίου στο μισό.Δωρεάν μετακίνηση των εργαζομένων και των μαθητών τις ώρες που μετακινούνται από και προς τη δουλειά και τα σχολεία.Συντήρηση του στόλου από μόνιμο προσωπικό.Προσλήψεις εργαζομένων με πλήρη δικαιώματα.Αξιοποίηση των εγχώριων δυνατοτήτων για κατασκευή νέων οχημάτων.Συχνές, τακτικές αστικές συγκοινωνίες με ανθρώπινες συνθήκες.Κάλυψη της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 449532Συνολικές αναγνώσεις:
  • 25Αναγνώσεις σήμερα:
  • 239706Συνολικοί επισκέπτες:
  • 24Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ