ΕΕΔΥΕ: Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους πρόσφυγες – μετανάστες και τους δοκιμαζόμενους από την ανεργία και τη φτώχεια



Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη συνεχίζει την προσπάθεια συγκέντρωσης υλικής βοήθειας – αλληλεγγύης στους πρόσφυγες – μετανάστες, αλλά και στους εργαζόμενους που δοκιμάζονται από τη φτώχεια και την ανεργία έως και τις 27 Δεκέμβρη 2018.

Υπενθυμίζεται πως τα υλικά που συγκεντρώνουμε αφορούν ειδικά τις χειμερινές συνθήκες δηλαδή: Κουβέρτες, παιδικά – γυναικεία – ανδρικά ρούχα (μπουφάν,πουλόβερ, φούτερ). Παράκληση για παράδοση των υλικών συσκευασμένων -σε νάυλον σάκους- με την αναγραφή της κατηγορίας στην οποία ανήκουν, π.χ. ανδρικά είδος μπουφάν, γυναικεία πουλόβερ, παιδικά μπουφάν κλπ.

Οι Επιτροπές Ειρήνης στην Αττική συγκεντρώνουν τη συνολική ποσότητα των προσφερομένων υλικών και την μεταφέρουν στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19) τις εξής ημερομηνίες: Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Δεκέμβρη ώρες 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και 6 μ.μ. έως 8 μ.μ.

Από τον χώρο αυτό το σύνολο της υλικής βοήθειας θα προωθηθεί τις επόμενες ημέρες προς τους τελικούς αποδέκτες.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΕΔΥΕ αναφέρει: «Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες – μετανάστες και δοκιμαζόμενους από την ανεργία και τη φτώχεια.

Δυναμώνουμε την πάλη για έναν κόσμο ειρηνικό χωρίς ανεργία, φτώχεια και πολέμους». 

  • Παρακάτω θα δείτε τον χάρτη της περιοχής για τη διευκόλυνση της όλης διαδικασίας μεταφοράς.

Τις μέρες μεταφοράς και τις συγκεκριμένες ώρες θα γίνεται και άμεση παραλαβή υλικής βοήθειας από κόσμο που είναι στη γύρω περιοχή ή διευκολύνεται να παραδώσει τα προσφερόμενα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η συγκέντρωση της βοήθειας γίνεται στις κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης στην Αττική και πανελλαδικά. Στις περιοχές που δεν υπάρχουν Επιτροπές Ειρήνης απευθύνεστε στα κεντρικά γραφεία της ΕΕΔΥΕ στα τηλέφωνα: 2103844853, 2013844854 για συνεννόηση – ρύθμιση των πρακτικών θεμάτων παραλαβής των προσφερομένων υλικών.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός