ΔΑΣ ΟΙΥΕ Διαρκής ετοιμότητα ενάντια σε κάθε προσπάθεια για πραγματοποίηση Συνεδρίου με εργοδότες και μπράβους (VIDEO)



Κινητοποίηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της ΔΑΣ καταγγέλλοντας τις δυνάμεις της πλειοψηφίας που κάλεσαν ΔΣ με διαδικασία fast track, χωρίς καμία απολύτως απόφαση! Κατήγγειλαν το γεγονός ότι με εισήγηση του προέδρου – εργοδότη της ΟΙΥΕ, οι δυνάμεις της ομάδας Βασιλόπουλου και της ΠΑΣΚΕ και με απούσα τη ΔΑΚΕ, αποφάσισαν Συνέδριο στις 6-7 Μάρτη στο ξενοδοχείο «Stanley» και αν δεν επιτευχθεί απαρτία, νέο συνέδριο στις 12-13 Μάρτη.

Η ΔΑΣ τονίζει πως Συνέδριο της εργοδοσίας δεν πρόκειται να γίνει και καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο, τους υπαλλήλους γραφείου, τις καθαρίστριες, κάθε εργατικό σωματείο, που δε δέχεται να καθορίζεται η τύχη του εργατικού κινήματος από την εργοδοσία, σε διαρκή ετοιμότητα ενάντια σε κάθε προσπάθεια που θα κάνουν αυτές οι δυνάμεις για πραγματοποίηση Συνεδρίου με εργοδότες και μπράβους.

Επισημαίνει ακόμα πως κανένα πρωτοβάθμιο σωματείο, κανένας αντιπρόσωπος δεν επιτρέπεται να κρατήσει ουδετερότητα στις παραπάνω αθλιότητες! Είναι χρέος και καθήκον να ξεμπερδεύουμε με τους εργοδότες και τα τσιράκια τους!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του ΔΣ της ΟΙΥΕ οι: Θανάσης Γκώγκος μέλος της Διοίκησης της ΟΙΥΕ και μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, Ντίνα Γκογκάκη μέλος της Διοίκησης της ΟΙΥΕ και πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Άχμετ Μουσταφά μέλος της Διοίκησης της ΟΙΥΕ και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Μάκης Τσεκούρας μέλος της Διοίκησης της ΟΙΥΕ και πρόεδρος του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στο «Praktiker» και Νίκος Τζώρτζης μέλος της Διοίκησης της ΟΙΥΕ και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικού Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός