Παρέμβαση στην αστυνομική διεύθυνση στελεχών της ΔΑΣ για την παρουσία μπράβων στο χώρο του Συνεδρίου (VIDEO)



Παρέμβαση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου έκαναν το μεσημέρι τα μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ και στελέχη του ΠΑΜΕ, Νίκος Παπαγεωργίου και Σωτήρης Πουλικόγιαννης, για την παρουσία μπράβων, φουσκωτών και ανθρώπων της νύχτας στο ξενοδοχείο όπου θα διεξαχθεί το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ. (Δείτε στο κεντρικό video δήλωση του Ν. Παπαγεωργίου).

Να σημειωθεί ότι, όταν έφθασε στο σημείο ο υπεύθυνος των μέτρων τάξης από την αστυνομία του νησιού και είδε τους μπράβους, αυτοί εξαφανίστηκαν. Ακόμα κατήγγειλαν ότι άγνωστα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το συνέδριο της ΓΣΕΕ, ασκούσαν τρομοκρατία στους συνέδρους, ζητώντας τα στοιχεία τους τρεις και τέσσερις φορές. Τέλος, καταγγέλθηκε ότι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ δέχονται απειλές από την ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Ακόμα μία παρέμβαση της ΔΑΣ σήμερα, ήταν η αποστολή του εξώδικου με τους εργοδότες και τους νόθους αντιπροσώπους προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν οριστεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο του νησιού για τη διεξαγωγή των εκλογών στο Συνέδριο.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός