ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΡΟΛΛΕΫ



Συνάδελφοι, -σσες,
 Οι δύσκολες μέρες συνεχίζονται για τους εργαζόμενους της χώρας μαζί με τους ανέργους και τους συνταξιούχους, συνεχίζονται και για εμας, τους εργαζόμενους στην αστική συγκοινωνία. Τα προβλήματα που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις έχουν οξυνθεί. Τροπολογία Σπίρτζη, ΣΣΕ, έλλειψη προσωπικού,εντατικοποίηση, παραβίαση εργασιακών σχέσεων, εκβιασμοί. Προβλήματα που τα ζούμε κάθε μέρα και είναι καθοριστικά για τη ζωή μας.
Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται ,οι συνθήκες βελτιώνονται με οργάνωση, αγώνα μέσα απο την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος για την απόκρουση των αντιλαϊκών μέτρων που συνεχίζονται από τις κυβερνήσεις κατ’ εντολή της ευρωπαϊκής ένωσης και του μεγάλου κεφαλαίου.

Ανασύνταξη που απαιτεί δημοκρατικά συνδικάτα εργατών κι οχι εργοδοτών,χωρίς τις νοθείες και τη σαπίλα που αναδύει η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ.
Παραμονές του ΠΑΣΧΑ η Επιτροπή μας, πέρα απο τις ευχές , τονίζει ότι έχουμε τη δύναμη να επιβάλλουμε καλύτερες μέρες, για μας και τις οικογένειές μας.
Μετά τη γιορτή του ΠΑΣΧΑ, ακολουθεί η παγκόσμια εργατική γιορτή της 1ης ΜΑΗ.
Προετοιμάζουμε τη συμμετοχή του κλάδου στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ. Ολοι στην απεργιακή συγκέντρωση την τετάρτη στις 10.30 στο Σύνταγμα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός