Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στα παιδιά που νοσηλεύονταιΜέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ δωρίσανε, για ακόμη μια χρονιά, λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική, την Παιδοχειρουργική, την Παιδοαιματολογική, την Παιδοψυχιατρική και την ΜΕΘ Παίδων. Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει:

«Η φετινή Λαμπρή συνεχίζει να βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με μνημονιακές δεσμεύσεις και εφαρμοστικούς νόμους, με πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, με τις ευέλικτες μορφές εργασίας να είναι κυρίαρχες στην απασχόληση, με μεγάλες περικοπές στην Υγεία. Ο αγώνας ενάντια σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική συνεχίζεται!!!

Το ΔΣ του σωματείου απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και εύχεται καλή Ανάσταση και δύναμη για να προχωρήσουμε σε αγωνιστικούς δρόμους που θα φέρουν δικαίωση και ειρήνη!!!».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 488879Συνολικές αναγνώσεις:
  • 103Αναγνώσεις σήμερα:
  • 254431Συνολικοί επισκέπτες:
  • 76Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ