Λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στα παιδιά που νοσηλεύονται



Μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ δωρίσανε, για ακόμη μια χρονιά, λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική, την Παιδοχειρουργική, την Παιδοαιματολογική, την Παιδοψυχιατρική και την ΜΕΘ Παίδων. Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει:

«Η φετινή Λαμπρή συνεχίζει να βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με μνημονιακές δεσμεύσεις και εφαρμοστικούς νόμους, με πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, με τις ευέλικτες μορφές εργασίας να είναι κυρίαρχες στην απασχόληση, με μεγάλες περικοπές στην Υγεία. Ο αγώνας ενάντια σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική συνεχίζεται!!!

Το ΔΣ του σωματείου απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και εύχεται καλή Ανάσταση και δύναμη για να προχωρήσουμε σε αγωνιστικούς δρόμους που θα φέρουν δικαίωση και ειρήνη!!!».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός