ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΕΠΑ: Απεργούν και στις 22 Μάη – Στο πλευρό τους το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας



Από την χθεσινή δεύτερη μέρα της απεργίας


Για τρίτη συνεχόμενη μέρα, την Τετάρτη 22 Μάη 2019, απεργούν οι εργολαβικοί εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΠΑ, απαιτώντας απευθείας εργασιακή σχέση αορίστου χρόνου με τη ΔΕΠΑ με αναγνώριση της προϋπηρεσίας, αναβάθμιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.

Την απόφαση για απεργία έχει πάρει το Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΦΑ-ΔΕΠΑ, ενώ από την πρώτη ώρα του αγώνα τους και μέχρι τώρα, βρίσκεται στο πλάι τους και στηρίζει τον αγώνα τους το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας Αττικής-Εύβοιας-Βοιωτίας-Κορίνθου.

Η χθεσινή δεύτερη μέρα της απεργίας, χαρακτηρίστηκε από την καθολική συμμετοχή στην απεργία, στη διάρκεια της οποίας έγιναν συγκεντρώσεις στους Σταθμούς Ανεφοδιασμού Λεωφορείων και Απορριμματοφόρων με Φυσικό Αέριο (ΣΑΛΦΑ) στα Άνω Λιόσια και στην Ανθούσα, οι οποίοι έμειναν κλειστοί.

Υπενθυμίζεται, ότι ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί ότι θα υλοποιήσει το αίτημα των εργαζομένων, όχι μόνο δεν κάνει τίποτα στην κατεύθυνση αυτή αλλά την πρώτη μέρα της απεργίας, η διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκηση της ΔΕΠΑ, αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα φέρει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός