Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Τα σκουπίδια ακόμα κι αν γίνεται προσπάθεια να κρυφτούν κάτω από το χαλί, παραμένουν σκουπίδια!Αποτέλεσμα εικόνας για δασ οιυεΗράκλειο, Ξάνθη, Θήβα, Attica αλλά και σε άλλους χώρους δουλειάς αυτές τις μέρες, με εκλογές στα κρυφά, με νεκραναστάσεις σωματείων, με εκφυλισμούς και νέες νοθείες, με πιέσεις σε συναδέλφους, με τη συμμετοχή σε «αρχαιρεσίες» εργοδοτών, αυτοαπασχολούμενων και δημοσίων υπαλλήλων, με παρουσία εξωσχολικών και αστυνομίας αλλά και με νεόφερτα προγράμματα «επιχειρηματικότητας»/ΕΣΠΑ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που αναλαμβάνει η ΟΙΥΕ μέσω της πλειοψηφίας της, προχωράμε προς το συνέδριο, όποτε κι αν γίνει αυτό.

Η συνδικαλιστική μαφία θεωρεί μάλλον ότι αυτές τις μέρες το βλέμμα των εργαζόμενων ενδεχομένως να είναι στραμμένο στη μεγάλη οθόνη των βουλευτικών εκλογών και πουθενά αλλού, άρα και τα αντανακλαστικά των ταξικών δυνάμεων ίσως είναι αμβλυμένα. Λάθος εκτίμηση!

Τα σκουπίδια ακόμα κι αν γίνεται προσπάθεια να κρυφτούν κάτω από το χαλί, παραμένουν σκουπίδια! Και φαίνονται και αθροίζονται..Και θα εμφανιστούν!

Ούτε βήμα πίσω!
Θα μας βρίσκουν παντού, μπροστά τους!

Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία,
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 540111Συνολικές αναγνώσεις:
  • 90Αναγνώσεις σήμερα:
  • 264609Συνολικοί επισκέπτες:
  • 79Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ