ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ: «Ασημένιος» ο Γκολομέεβ



Πηγή: Associated Press


«Ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε ο 26χρονος Έλληνας πρωταθλητής Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Γκουανγκζού. Ο αθλητής του Εθνικού Πειραιά κολύμπησε την απόσταση στον τελικό σε χρόνο 21.45 δευτερόπελτα και μοιράστηκε το ασημένιο μετάλλιο με τον Βραζιλιάνο Μπρούνο Φράτους.

Να σημειωθεί ότι είναι μόλις το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σε αγώνισμα κολύμβησης μετά από το χρυσό του Άρη Γρηγοριάδη στα 50μ. ύπτιο το 2005 στο Μόντρεαλ.

Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αμερικανός Κάλεμπ Ντρέσελ, ο οποίος με επίδοση 21.04 δευτερόλεπτα κατέρριψε το ρεκόρ αγώνων που ανήκε στον Βραζιλιάνο Σέζαρ Σιέλο Φίλιο από το 2009.

«Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Ελλάδα μετά του Γρηγοριάδη το 2005 και ακόμα δεν το πιστεύω πραγματικά. Αυτό μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω για του χρόνου που είναι ολυμπιακή χρονιά. Ναι, πραγματικά μου ανοίγει την όρεξη και πραγματικά θα προσπαθήσω δυνατά να δουλέψω πιο σκληρά να βελτιώσω ό,τι ατέλειες έχω και να πάω ακόμα καλύτερα», σημείωσε στις δηλώσεις του αμέσως μετά ο Έλληνας αθλητής.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός