Στόχος η 7η θέση για την Εθνική Πόλο ανδρών μετά την ήττα από την Αυστραλία



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου
Πηγή: Eurokinissi


Μετά την τετράδα, χάθηκε και ο στόχος της 5ης θέσης για την Εθνική Πόλο ανδρών στο τουρνουά πόλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που διεξάγεται στην Γκουανγκτζού της Νότιας Κορέας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 9-8 από την Αυστραλία σε χτεσινό αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8 και στην τελευταία του υποχρέωση στο τουρνουά, το Σάββατο (27/07, 8.00) θα διεκδικήσει την 7η θέση με αντίπαλο τη Γερμανία. Για την 5η θέση η Αυστραλία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία.

Επηρεασμένη από τον πικρό αποκλεισμό από την Ιταλία στα προημιτελικά (7-6), η Εθνική απέναντι στην Αυστραλία πλήρωσε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και την αφλογιστία στην επίθεση, κυρίως στο τελευταίο οκτάλεπτο, όπου οι διεθνείς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Οι Αυστραλοί είχαν το προβάδισμα από την αρχή και μέχρι τα μισά του δευτέρου οκταλέπτου (2-1, 3-2, 4-2, 5-3), σ’ εκείνο το σημείο όμως η ελληνική ομάδα ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και βρέθηκε στα μισά της τρίτης περιόδου να προηγείται 7-5. Τότε όμως σημειώθηκε ένα γενικό «μπλακ άουτ» στην επίθεση, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι Αυστραλοί και πήραν τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-5, 8-8, 9-8

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός