Συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα



Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ επισκέφτηκε την Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, ύστερα από πρόσκληση του Πρέσβη Μαρουάν Τουμπάσι.

Στη συνάντηση ο Πρέσβης της Παλαιστίνης ευχαρίστησε το ΠΑΜΕ για την συνεχή του δράση και σταθερή αλληλεγγύη προς τον παλαιστινιακό λαό ενώ ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην περιοχή καθώς και τις πρωτοβουλίες και δράσεις της παλαιστινιακής αρχής.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ σημείωσε τις σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης των εργαζομένων της Ελλάδας και της Παλαιστίνης και το σταθερό αγώνα του ταξικού κινήματος της Ελλάδας και της ΠΣΟ για τη δικαίωση του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης να αποκτήσει το δικό του ανεξάρτητο κράτος στα σύνορα του ’67 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ. Επίσης, καταδίκασε τις πρόσφατες τοποθετήσεις υπουργών της Ελληνικής κυβέρνησης εναντίον του αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τη δηλωμένη αλληλεγγύη της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων της Ελλάδας προς το λαό της Παλαιστίνης.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός