Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ: Για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στο hot spot – Κάλεσμα συμμετοχής στο σημερινό συλλαλητήριοΦωτό από παλαιότερη κινητοποίηση

Φωτό από παλαιότερη κινητοποίηση


Τα γεγονότα που εξελίχθηκαν χθες το βράδυ στη Σάμο και με την πυρκαγιά στον χώρο του hotspot επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες όλων των φορέων και κατοίκων του νησιού μας για το πού οδηγείται η απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Σάμου και καλεί τον λαό του νησιού σε ξεσηκωμό και σε μαζική συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. στην είσοδο του νοσοκομείου για τα θέματα της Υγείας και το Προσφυγικό.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Σάμου αναφέρει:

«Ο εγκλωβισμός χιλιάδων εξαθλιωμένων ανθρώπων με διαφορετικούς πολιτισμούς, ήθη και έθιμα, γλώσσα, θρησκεία και άλλες διαφορές μεταξύ τους, που διαμένουν σε απάνθρωπες συνθήκες, εμπεριέχει τεράστιους κινδύνους για τους ίδιους, αλλά και για τους κατοίκους του νησιού μας.

Τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση, όσο και η τωρινή υλοποιούν την συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας και παρακολουθούν το πρόβλημα χωρίς να δίνουν λύσεις. Είναι τεράστιες οι ευθύνες τους που έχουν εγκλωβισμένους χιλιάδες ανθρώπους στη πρωτεύουσα του νησιού και σε μία δομή που φτιάχθηκε για να «φιλοξενήσει» 650 ανθρώπους.

Πρέπει να απεγκλωβιστεί αυτός ο τεράστιος για τα δικά μας δεδομένα πληθυσμός με μετακίνηση στην ηπειρωτική Ελλάδα και από εκεί στις χώρες που επιθυμεί. Να κλείσει το hotspot και να μη γίνει κανένα άλλο.

Αυτό απαιτεί ο Σαμιώτικος λαός και αυτό θα εκφράσει και σήμερα δίνοντας μαζικά το παρόν στην Παναιγαιακή κινητοποίηση για την Υγεία και το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό στις 6:00 το απόγευμα στο Νοσοκομείο.

Απαιτούμε :

Προσλήψεις για πλήρη στελέχωση όλων των Μονάδων Υγείας με μόνιμο προσωπικό
Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία
Απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών από το νησί και τη χώρα
Τώρα να κλείσει το hotspot και να μη γίνει άλλο πουθενά
Καλούμε τον Σαμιώτικο λαό να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΩΡΑ !

Δεν υπάρχει χρόνος για ανοχή και συμβιβασμούς !

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στον ΑΓΩΝΑ

Σήμερα Τρίτη 15 Οκτώβρη και ώρα 6:00 μ.μ. στο Νοσοκομείο».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 630294Συνολικές αναγνώσεις:
  • 57Αναγνώσεις σήμερα:
  • 297498Συνολικοί επισκέπτες:
  • 51Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ