ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Συμμετέχοντας στο αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου απαντάμε στον αυταρχισμό και την καταστολή



Τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην πολιτική που στηρίζει τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, όπως η υπογραφή της νέας συμφωνίας παράτασης των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων στη χώρα μας, καλεί η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της σε όλη την Ελλάδα, τιμώντας την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα, τις καλεί «να μην επιτρέψουμε να θυσιαστούν τα παιδιά μας στο βωμό των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων. Με τη συμμετοχή μας στον αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό να δώσουμε μαχητική απάντηση στον εντεινόμενο αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης της ΝΔ που κατάργησε το ακαδημαϊκό άσυλο. Δεν θα τους αφήσουμε να μας βάλουν στο γύψο».

Στο πλαίσιο αυτό, τις προσκαλεί να συμμετέχουν στην κατάθεση στεφάνου που θα πραγματοποιήσει η ΟΓΕ μαζί με εργατικά συνδικάτα και Ομοσπονδίες, συλλόγους αυτοαπασχολούμενων, φοιτητές και σπουδαστές το Σάββατο 16 Νοέμβρη στο χώρο του Πολυτεχνείου, με ραντεβού στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος) στις 11.30 π.μ.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός