«Όχι στον προϋπολογισμό-καρμανιόλα! Πάλη για σύγχρονες ανάγκες του λαού!», απαίτησε σύσσωμο το μεγάλο συλλαλητήριο (VIDEO – ΦΩΤΟ)



Με μαζική συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης το μεγάλο συλλαλητήριο Ομοσπονδιών, Συνδικάτων και φορέων, μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, ενάντια στον προϋπολογισμό – καρμανιόλα.

Στα κατάμεστα από διαδηλωτές μπλόκα, συνοδευόμενος από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης ακούγονταν συνθήματα, όπως, «Όχι στα χαράτσια και τη φοροληστεία, να πληρώσει τώρα η πλουτοκρατία» και «Κανείς συμβιβασμός με τις περικοπές. Αυξήσεις στους μισθούς, συμβάσεις κλαδικές».

Ανάλογες κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις της χώρας.

Η συγκέντρωση στα Προπύλαια

Οι διαδηλωτές έφτασαν έξω από τη Βουλή με πορεία που ξεκίνησε νωρίτερα από τα Προπύλαια όπου έγινε συγκέντρωση και ομιλίες. Το αίτημα που κυριάρχησε ήταν, «Όχι στον προϋπολογισμό-καρμανιόλα! Πάλη για σύγχρονες ανάγκες του λαού!», το οποίο βροντοφώναξαν εργαζόμενοι, νέοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, γυναίκες, από όλες τις περιοχές της Αττικής, που συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, συμμετέχοντας μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Αλέκος Περράκης, πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ και μέλος της ΕΕ της ΟΜΕ – ΟΤΕ, ο Κώστας Δράκος, πρόεδρος της ΠΟΛ και ο Ηλίας Σιώρας, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός και ΓΓ της ΕΙΝΑΠ.

 

 

 

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός