Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ – ΟΜΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εκδηλώσεις και πολύμορφες δραστηριότητεςΠολύμορφες δραστηριότητες από τους Συλλόγους και τις Ομάδες Γυναικών τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα:

— Ο Σύλλογος Γυναικών Μενιδίου καλεί τα μέλη και τους φίλους στην ετήσια κοπή της πίτας το Σάββατο 15 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων, Δεκελείας 42. Θα ακολουθήσει εκδήλωση με θέμα: «Εγώ πότε θα γίνω μάνα; Πόσο ελεύθερη είναι η γυναίκα σήμερα να κάνει οικογένεια;».

— Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας καλεί στον αποκριάτικο χορό – κοπή πίτας, το Σάββατο 15 Φλεβάρη, στην «ΑΥΡΑ»(Άναυρος), στις 8 το βράδυ.

— Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Ροδόπης καλεί στην κοπή πίτας και στην Γενική Συνέλευση το Σάββατο 15 Φλεβάρη στις 7 μ.μ., στο Cafe bar «Ραδιόφωνο» (Κούλογλου 30)

— Η Ένωση Γυναικών Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους στην ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου, την Κυριακή 16 Φλεβάρη, στις 8 μ.μ. στις «Μουσικές Διαδρομές», Κενταύρων 2, απέναντι από τον Άγιο Αχίλλειο. Και φέτος θα γίνει μπαζάρ γλυκών και λαχειοφόρος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γλέντι με ζωντανή μουσική.

— Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας καλεί σε γενική συνέλευση και κοπή πίτας την Κυριακή 16 Φλεβάρη στις 11 το πρωί στο Εργατικό κέντρο Πάτρας.

— Ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων συνεχίζει τις προβολές ταινιών την Κυριακή 16/02/2020 στις 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο με ελεύθερη είσοδο.

— Ο Σύλλογος Γυναικών Καλαμάτας καλεί στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή 23 Φλεβάρη στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 614396Συνολικές αναγνώσεις:
  • 66Αναγνώσεις σήμερα:
  • 288343Συνολικοί επισκέπτες:
  • 54Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ