Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΔΑΣ ΓΣΕΕ: Θα πέσουν στο κενό οι σχεδιασμοί και οι μεθοδεύσεις αποκλεισμού των ταξικών δυνάμεων από το συνέδριο-παρωδίαΤην άθλια μεθόδευση αποκλεισμού αντιπροσώπων από Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ από το συνέδριο-παρωδία της ΓΣΕΕ καταγγέλλει η ΔΑΣ, τονίζοντας ότι αυτές οι μεθοδεύσεις θα πέσουν στο κενό.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ σημειώνει:

«Είναι βαθιά νυχτωμένοι στην ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, αν νομίζουν ότι με δυνάμεις καταστολής, μπράβους και εισαγγελείς θα αποδεχτούμε τις άθλιες μεθοδεύσεις και τις προκλήσεις τους!

Όπως όλοι γνωρίζουν, αύριο, 25 Φλεβάρη, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει συνέδριο-παρωδία στο Καβούρι Αττικής.

Την ίδια στιγμή δεκάδες αντιπρόσωποι, οι οποίοι δεν πρόσκεινται σε ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ, έχουν «απομονωθεί» χιλιόμετρα μακριά, σε γνωστό ξενοδοχείο της Καισαριανής (!!!), προκειμένου να βρίσκονται έξω από το χώρο του Συνεδρίου, ώστε η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ να προχωρήσει απερίσπαστη τις άθλιες μεθοδεύσεις της. Παράλληλα την ίδια ώρα αντιπρόσωποι των ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη προμηθευτεί την κάρτα αντιπροσώπου με κριτήριο όχι την Ομοσπονδία ή το Εργατικό Κέντρο που έχουν εκλεγεί, αλλά την πολιτική και συνδικαλιστική τους τοποθέτηση.

Έχουν απαγορεύσει την είσοδο σε δημοσιογράφους, σε φωτορεπόρτερ, σε κάμερες και γενικά σε όποιον δεν είναι της αρεσκείας τους, προκειμένου να φιλτράρουν την κάθε είδηση! Απαιτούμε την ελεύθερη πρόσβαση όλων των δημοσιογράφων που θέλουν να καλύψουν το γεγονός! Να βγουν όλα στο φως! Να δουν όλοι ποιοι θέλουν να κρύψουν διαδικασίες που πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο.

Καταγγέλλουμε και προειδοποιούμε παράλληλα. Να μας πουν ποιος έχει δώσει τα στοιχεία των αντιπροσώπων-συνδικαλιστών στην Αστυνομία και μάλιστα με την πληροφορία σε ποια πολιτική – ιδεολογική – συνδικαλιστική κατηγορία τοποθετούνται, ώστε να επιτρέπεται η πρόσβαση στο συνέδριο. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να δώσουν τα ονόματα των συνδικαλιστών ώστε να γίνεται ταυτοπροσωπία και αναγνώριση στοιχείων από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Να γνωρίζουν ότι οι σχεδιασμοί και οι μεθοδεύσεις αποκλεισμού των ταξικών δυνάμεων θα πέσουν στο κενό!

Όλοι αύριο στη συγκέντρωση στο Καβούρι Αττικής!

Συνδικάτα εργατών, όχι των κυβερνήσεων και των εργοδοτών».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 691750Συνολικές αναγνώσεις:
  • 170Αναγνώσεις σήμερα:
  • 322768Συνολικοί επισκέπτες:
  • 109Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ