Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο Athens Marriott : Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας απέναντι στις προσπάθειες της εργοδοσίας να μετακυλήσει για άλλη μια φορά στις πλάτες μας τις οικονομικές επιπτώσεις τις επιδημίας του κορονοϊού.



Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου του AthensMarriott, που συγκεντρωθήκαμε σήμερα στην Γενική Συνέλευση στις 10 Μάρτη αποφασίσαμε ομόφωνα να διασφαλίσουμε την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, απέναντι στις προσπάθειες της εργοδοσίας να μετακυλήσει για άλλη μια φορά στις πλάτες μας τις οικονομικές επιπτώσεις τις επιδημίας του κορονοϊού.

Διεκδικούμε να παρθούν άμεσα μέτρα.
· Δεν θα δεχτούμε καμία μείωση στο εισόδημα των εργαζομένων, απολύσεις, άδειες άνευ αποδοχών και μεταβολή των εργασιακών μας σχέσεων σε εκ περιτροπής.
· Να δυναμώσουν άμεσα τα μέτρα προστασίας για την υγεία των εργαζομένων μέσα στον χώρο της εργασίας μας.
· Οι εργαζόμενοι γονείς που έχουν παιδιά σε σχολεία που έκλεισαν προληπτικά λόγο του κορονοϊού, να διευκολυνθούν ώστε να έχουν την δυνατότητα να τα φροντίζουν στο σπίτι.
Οι εργαζόμενοι με εκ περιτροπής σχέσεις εργασίας να έχουν πλήρη δικαιώματα όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι με αορίστου σχέσεις εργασίας.
Σε διαφορετική περίπτωση, οι εργαζόμενοι αποφασίσαμε πως θα προβούμε σε οποιαδήποτε μορφή κινητοποιήσεων, εφόσον η εργοδοσία προσπαθήσει να επιβάλει μονομερώς οποιαδήποτε μείωση μισθών, εκ περιτροπής εργασία και απολύσεις.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός