Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Συμβολική κινητοποίηση στην εξωτερική πύλη του Νοσοκομείου Αγρινίου από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥΣυμβολική κινητοποίηση στην εξωτερική πύλη του Νοσοκομείου Αγρινίου από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 27 Μάρτη και ώρα 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε συμβολική κινητοποίηση στην εξωτερική πύλη του νοσοκομείου Αγρινίου από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, για την προβολή των αιτημάτων στο χώρο της υγείας και ιδιαίτερα του Νοσοκομείου Αγρινίου. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν: Ο σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Aιτωλ/νίας και ο σύλλογος εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Στη συμβολική αυτή κινητοποίηση μίλησαν ο Κατσιγιάννης Μιχάλης πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, ο Μπακόπουλος Κων/νος πρόεδρος του συλλόγου των νοσοκομειακών γιατρών Αιτ/νίας και ο Καραγιώργος Βασίλης πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου.

Επίσης δόθηκε υπόμνημα των αιτημάτων που υπογράφουν οι παραπάνω σύλλογοι και το ΕΚΑ, στο διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Τσιώλη Ανδρέα, ο οποίος ήρθε στην πύλη του Νοσοκομείου Αγρινίου και το παρέλαβε.

ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ :

– Επαρκή μέτρα ατομικής προστασίας για όλο το υγειονομικό – εργατικό προσωπικό και τους πάσχοντες στο νοσοκομείο .

– Να ανοίξουν όλα τα κρεβάτια της ΜΕΘ και να επανδρωθούν κατάλληλα.

– Επαρκείς προσλήψεις ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού που να καλύπτουν τις ανάγκες για τη λειτουργία των κλινικών .

– Να επανδρωθεί με το ανάλογο προσωπικό, ιατρικό- νοσηλευτικό, η πτέρυγα που θα υποδέχεται ύποπτα κρούσματα για τον κορωνοϊό.

– Να ενταχθούν όλες οι δομές ιδιωτικής υγείας στο δημόσιο σχεδιασμό.

– Να επανδρωθούν κατάλληλα όλες οι δομές της πρωτοβάθμιας υγείας.

“Ο καθένας από εμάς οφείλει να τηρεί τα μέτρα που υποδεικνύουν οι υγειονομικές υπηρεσίες για την προστασία του λαού , για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού- πανδημίας.

Αλλά και η κυβέρνηση οφείλει να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την κάλυψη των αναγκών στην υγεία και να μην τα μεταθέτει όλα στην ατομική ευθύνη, για μπορέσουν οι υγειονομικοί να δώσουν τη μάχη απέναντι στην πανδημία, για την προστασία της υγείας και της ζωής του λαού .

Οι καταστάσεις απαιτούν να παραμείνουμε δυνατοί , όχι όμως σιωπηλοί”, νικάμε το φόβο, κανένας μόνος του, ένας για όλους και όλοι για έναν.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ και
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 673233Συνολικές αναγνώσεις:
  • 173Αναγνώσεις σήμερα:
  • 314155Συνολικοί επισκέπτες:
  • 92Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ