Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Κλαδικό Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών: Μαιευτήριο ΡΕΑ – Πρώτα απολύσεις και μετά εκ περιτροπής εργασίαΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΡΕΑ: ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η Εργοδοσία του Μαιευτηρίου ΡΕΑ αξιοποιώντας τις αντεργατικές ρυθμίσεις που πέρασε πρόσφατα η Κυβέρνηση, έσπευσε να επιβάλλει εκ περιτροπής εργασία, με μείωση 50% στους μισθούς.

Πρόλαβε μάλιστα να κάνει απολύσεις μέσα στον Μάρτιο, για να μειώσει κι άλλο το μισθολογικό κόστος.

Στο ΡΕΑ, μια μεγάλη Ιδιωτική Μαιευτική κλινική με τζίρους εκατομμυρίων ευρώ, που σίγουρα ΔΕΝ πλήττεται από την κρίση, καλούνται να εργαστούν οι συνάδελφοι για 350 ευρώ σε περιβάλλον εργοδοτικής τρομοκρατίας.

Η επίθεση που δέχονται σήμερα οι εργαζόμενοι στον Κλάδο μας, είναι συνέχεια της επίθεσης των προηγούμενων χρόνων, που έφτασαν την μισθολογική μείωση στο 40%.

Η αντεργατική επίθεση ΔΕΝ γίνεται λόγω της πανδημίας, αλλά έχει στόχο την μονιμοποίηση των αντεργατικών ρυθμίσεων, την παγίωση της ευέλικτης εργασίας και των πολύ χαμηλών μισθών.

Απαιτούμε:

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 673221Συνολικές αναγνώσεις:
  • 161Αναγνώσεις σήμερα:
  • 314153Συνολικοί επισκέπτες:
  • 90Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ