Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού Αττικής, Επιχειρησιακό Σωματείο Royal Olympic : Η τρομοκρατία δεν θα περάσει



Μέλη της Κεντρικής Διοίκησης του Συνδικάτου και του επιχειρησιακού σωματείου στο ξενοδοχείο Royal Olympic, με τη στήριξη και άλλων επιχειρησιακών σωματείων, πραγματοποίησαν και σήμερα παρέμβαση στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Η εργοδοσία, που έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους από τον Φλεβάρη, επιδεικνύοντας θράσος προσπάθησε με προκλητικό τρόπο να εμποδίσει την παρέμβαση και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους έχοντας και την στήριξη της αστυνομίας.

Την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για ακόμη μια φορά, κατά την προσφιλή τακτική του εργοδότη, ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί μια χαρά μόνο προκειμένου να φιμωθούν οι φωνές που διεκδικούν τα αυτονόητα: ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ.

Καταγγέλλουμε όχι μόνο την στάση της εργοδοσίας αλλά και την αστυνομία αφού οι δυνάμεις που «έσπευσαν» στο ξενοδοχείο κόντεψαν να ξεπεράσουν τους συγκεντρωμένους.

Απαιτούμε άμεση καταβολή των δεδουλευμένων για τους μήνες Φλεβάρη και Μάρτη καθώς και το Δώρο Πάσχα.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΟΧΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός