Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής μετακίνηση εργαζομένων και ασθενών στο νοσοκομείοΦωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


«Την παρέμβαση από τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ και τον δήμαρχο Ηρακλείου, για να διασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση εργαζομένων και ασθενών στο νοσοκομείο», ζητά το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Με την πρόσφατη άρση των μέτρων κυκλοφορίας, αυξήθηκε η επιβατική κίνηση στα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ για ΠΑΓΝΗ. Δεκάδες εργαζόμενοι, χθες και σήμερα, μας κατήγγειλαν ότι στα πρωινά δρομολόγια τα λεωφορεία γεμίζουν με 50 άτομα τουλάχιστον και υπάρχει αρκετός κόσμος επιπλέον που αναγκάζεται να περιμένει το επόμενο δρομολόγιο με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι συνάδελφοι στην εργασία τους. Υπενθυμίζουμε ότι το νοσοκομείο αρχίζει να λειτουργεί σταδιακά τα πρωινά του ιατρεία, καθώς επίσης ότι έχει αρχίσει να αυξάνεται ο κόσμος στα επείγοντα περιστατικά με αποτέλεσμα περισσότερος κόσμος να χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας, είναι απαράδεκτο ένα λεωφορείο να στριμώχνει επιβάτες χωρίς την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας.

Απαιτούμε το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και υγιεινής και για τη μεταφορά των επιβατών στο ΠΑΓΝΗ στην ώρα τους (τοποθέτηση διπλών λεωφορείων ή αύξηση των λεωφορείων τις ώρες αιχμής). Ζητάμε από την διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ και τον δήμαρχο Ηρακλείου να παρέμβουν για να διασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση εργαζομένων και ασθενών στο νοσοκομείο μας».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 630515Συνολικές αναγνώσεις:
  • 278Αναγνώσεις σήμερα:
  • 297570Συνολικοί επισκέπτες:
  • 123Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ