Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να περιορίσει τις διαδηλώσεις θα πέσει στο κενό (VIDEO)Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τον περιορισμό των διαδηλώσεων εκφράζουν εργαζόμενοι και σωματεία δηλώνοντας πως η προσπάθεια της κυβέρνησης να καταστείλει το δικαίωμα της διαμαρτυρίας με έναν χουντικής έμπνευσης νόμο, θα πέσει στο κενό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταξύ άλλων δίνει τη δυνατότητα στην αστυνομία να καθορίζει τους περιορισμούς που πρέπει να επιβληθούν σε μία συγκέντρωση ή ακόμα και να τη διαλύει εάν «επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια ή απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής» ενώ ανάγεται σε ιδιώνυμο η συμμετοχή στη διαδήλωση.

Η κυβέρνηση μεταξύ άλλων επικαλείται την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου της Αθήνας για τους εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους, γεγονός που μόνο δεν έχει καμία βάση καθώς η πτώση του τζίρου οφείλεται στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική με τη μείωση μισθών και συντάξεων και όχι στις διαδηλώσεις.

Στην κάμερα του 902.gr μίλησαν ο Αλέκος Περράκης μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής και ο Παναγιώτης Αυγίκος, πρόεδρος Συλλόγου Μικρών – Αυτοαπασχολουμένων ΕΒΕ Δήμου Αθήνας.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 691748Συνολικές αναγνώσεις:
  • 168Αναγνώσεις σήμερα:
  • 322767Συνολικοί επισκέπτες:
  • 108Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ