Μια ανάρτηση, χίλιες λέξεις



Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων

Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων


Σε σχόλιό της η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων, για τη διαφήμιση της «καθαριότητας» στην πόλη με την ανάρτηση από τον δήμαρχο Κ. Μπακογιάννη μιας ιστορικής φωτογραφίας για τον λαό μας από την πύλη του Πολυτεχνείου αναφέρει:

«Την ώρα που οι κυβερνήσεις μας έχουν μετατρέψει την χώρα σε απέραντο ορμητήριο του ΝΑΤΟ, που ο ΝΑΤΟϊκός στόλος στο Αιγαίο κάνει βόλτες χωρίς να αναγνωρίζει σύνορα και ο Αμερικανός πρέσβης στη χώρα μας συναντιέται ακόμα και με τοπικούς παράγοντες για να προωθήσει τα αμερικάνικα επιχειρηματικά σχέδια, ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, “καθαρίζει” την πόλη μας, αναρτώντας φωτογραφία της ιστορικής για το λαό μας πύλης του Πολυτεχνείου, σβήνοντας δηλαδή το σύνθημα των χιλιάδων ηρωικών φοιτητών «Εξω αι ΗΠΑ, Εξω το ΝΑΤΟ».

Ενημερώνουμε τον δήμαρχο ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός της Αθήνας έχουν μνήμη που δε σβήνεται γιατί είναι ποτισμένη με το αίμα των αγώνων του λαού μας. Ξέρουν επίσης να διακρίνουν τους φίλους και σύμμαχους από τους λύκους που στοίχισαν στη χώρα μας χούντες και τμήματά του εδάφους της.

Αν ενδιαφερόταν πραγματικά ο δήμαρχος για την καθαριότητα της πόλης μας θα έκανε κάτι για να αντιμετωπίσει τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, σε μέσα ατομικής προστασίας, τις απαρχαιωμένες και ελλιπείς υποδομές και τα αντίστοιχα μηχανήματα της δημοτικής υπηρεσίας καθαριότητας».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός