Στήριξη του αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση στις 17/10



Από την τελευταία κινητοποίηση στην Αθήνα για τη ΛΑΡΚΟ

Από την τελευταία κινητοποίηση στην Αθήνα για τη ΛΑΡΚΟ


Τη συμπαράσταση και στήριξή τους στον αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ που απεργούν και διοργανώνουν συγκέντρωση το Σάββατο 17 Οκτώβρη στις 11 το πρωί στο εργοστάσιο της Λάρυμνας, εκφράζουν σωματεία και φορείς από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων Ποτών Ν. Φθιώτιδας καλεί στη συγκέντρωση στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, εκφράζοντας την έμπρακτη και τίμια εργατική αλληλεγγύη στους συναδέλφους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΙΓΜΕ (ΕΑΓΜΕ) βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και καταγγέλλει την κυβέρνηση που για αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη μεταλλευτική εταιρεία της χώρας με απαξιωτικό τρόπο, οδηγώντας την, στο άμεσο ξεπούλημά της.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ επαρχίας Λιβαδειάς καλεί όλους τους συναδέλφους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους με τη παρουσία τους, στην κινητοποίηση του Σαββάτου στο πλαίσιο της απεργίας των εργαζομένων και δρομολογεί λεωφορείο για τη Λάρυμνα στις 9 το πρωί, από την πλατεία Λ. Κατσώνη (Ζάππειο) Λιβαδειάς.

«Η επιτυχία του δίκαιου αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ, πρέπει να γίνει επιτυχία του Εργατικού Λαϊκού Κινήματος. Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ!», σημειώνουν τα Συνταξιουχικά Σωματεία Μαγνησίας.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός