Κινητοποίηση στην «Γενική Ταχυδρομική» στον Σταυρό Αγ. Παρασκευής ενάντια στις απολύσεις



Από την κινητοποίηση

Κινητοποίηση στο κατάστημα της «Γενικής Ταχυδρομικής» στον Σταυρό» Αγίας Παρασκευής πραγματοποιεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής (ΣΕΤΤΑ) ενάντια στις απολύσεις εργαζομένων.

Η κινητοποίηση γίνεται στο πλαίσιο της σημερινής στάσης εργασίας (από τις 8 π.μ. ως τις 12 μ.) στη «Γενική Ταχυδρομική» που προκήρυξε το ΣΕΤΤΑ, καταγγέλλοντας την εργοδοσία η οποία προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα στην απόλυση τριών εργαζομένων «γνωστών για τη συνδικαλιστική τους δράση, πρωτοπόρων αγωνιστών στο χώρο δουλειάς.

Στην κινητοποίηση παραβρίσκεται ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ. Επίσης ο Στάθης Σταθουλόπουλος, μέλος του ΔΣ του ΕΚ Αθήνας με την ΔΑΣ, αντιπροσωπείες του επιχειρησιακού σωματείου της «Γενικής Ταχυδρομικής», της «Speedex», του Σωματείου Εργαζομένων Ταχυδρομικών και Ταχυμεταφορικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΤΕΑ) και της Συνέλευσης Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων (ΣΒΕΟΔ). Την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους εκφράζουν επίσης με την παρουσία τους στην κινητοποίηση, αντιπροσωπείες του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων στις Τηλεπικοινωνίες και στην Πληροφορική (ΣΕΤΗΠ), καθώς και σωματείων και φορέων της περιοχής.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων και των φορέων, καταγγέλλουν την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός