Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΟΕΝΓΕ: Πάει πολύ να μας εμπαίζουν με «βοηθήματα», όταν ακόμη δεν έχουν καταβληθεί οι δεδουλευμένες εφημερίες 6 μηνών«Οι γιατροί του δημόσιου συστήματος υγείας που βρίσκονται δύο χρόνια τώρα στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας δεν έχουμε ανάγκη από βοηθήματα», τονίζει σε σχόλιό της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) σχετικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για βοήθημα στους υγειονομικούς.

«Άλλωστε το αντίστοιχο περσινό βοήθημα βγήκε «ξινό» σε πολλούς που το έλαβαν γιατί στην φορολογική εκκαθάριση φέτος πλήρωσαν τα διπλά σε παραπάνω φόρο (σχετικά έχουμε κάνει παρέμβαση προς το υπουργείο Υγείας και προς την ΑΑΔΕ χωρίς ανταπόκριση μέχρι στιγμής)» προσθέτει.

Η ΟΕΝΓΕ και τονίζει πως «αυτό που απαιτούμε είναι αφενός την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ από τον Φεβρουάριο του 2018 για την επαναφορά του μισθού μας στα επίπεδα πριν από τις μνημονιακές περικοπές του 2012, αφετέρου την επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού. Πάει πολύ να μας εμπαίζουν με «βοηθήματα», όταν ακόμη δεν έχουν καταβληθεί οι δεδουλευμένες εφημερίες 6 μηνών σε πλήθος συναδέλφων. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν ως έμπρακτη αναγνώριση».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 817432Συνολικές αναγνώσεις:
  • 63Αναγνώσεις σήμερα:
  • 380708Συνολικοί επισκέπτες:
  • 54Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ