Σουπερλίγκ: «Έβρεξε» γκολ στο Παγκρήτιο στο παιχνίδι Εργοτέλης – Καλλονή (3-3)



 

Εργοτέλης και Καλλονή αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο Παγκρήτιο στάδιο, σε ένα παιχνίδι που ήταν πλούσιο σε φάσεις, γκολ και συγκινήσεις.

Στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο της ομάδας από τη Λέσβο, η Καλλονή ξεκίνησε πιο δυνατά αλλά προηγήθηκε χάρη σε ένα σοβαρό λάθος του διαιτητή Ιωαννίδη, ο οποίος στο 19ο λεπτό καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι σε πέσιμο του Λεοζίνιο.

Στο 39′ ο Χουάνμα με κεφαλιά έγραψε το 0-2, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η ομάδα της Λέσβου έμεινε με 10 παίκτες με την αποβολή του Γιορέντε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Εργοτέλης αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα και με επίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην ισοφάριση με δύο γκολ του Χαντί στο 67′ και το 73′.

Το παιχνίδι είχε όμως ακόμη δρόμο, αφού στο 85ο λεπτό ο Μίνγκας έγραψε το 2-3 ενάντια στη ροή του αγώνα, για να ισοφαρίσει ο Κοζορώνης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Καλλονή τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Κεϊτά.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός