ΠΑΟΚ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2-2 Europa League



Έπαιζε για νίκη ή για δύο αποτελέσματα ισοπαλίας (είτε 0-0, είτε 1-1), όμως ο ΠΑΟΚ φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 2-2 με την Άλκμααρ στην Τούμπα και περνάει στους «32» του Europa League ως δεύτερος, πίσω από τους Ολλανδούς.

Ο Λαμ στο 31’ άνοιξε το σκορ, ο Λούκας με πέναλτι έκανε το 1-1, στο 37’, για να έρθει ο Γκέρτερ έβαλε και πάλι μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 71’, επίσης με πέναλτι, για να έρθει ο νεαρός Πόζογλου να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτη η ομάδα του Άντβοκαατ , δεύτερος ο ΠΑΟΚ και με σαφώς πιο δύσκολο έργο στην κλήρωση για τους «32» του Europa League.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η βαθμολογία:

1. Άλκμααρ 12

2. ΠΑΟΚ 12

3. Μακάμπι Χάιφα 5

4. Σαχτιόρ Καραγκάντι 2

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Κωνσταντινίδης (56’ Σκόνδρας), Στοχ (74’ Πόζογλου), Λούκας, Αθανασιάδης (64’ Νέτσιντ).

Στον πάγκο: Γιακουμής, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Βούκιτς.

Άλκμααρ (Ντικ Άντβοκαατ): Ντε Βίντερ, Ράινεν, Χαπς, Χουντ, Λαμ, Γκουντελί, Γκέρτερ, Όβερτουμ (73’ Γιόχανσον), Μπέργκινς, Λιούις (54’ Γκούντμουνσον), Άντβιτς.

Στον πάγκο: Εστέμπαν, Βάιτενς, Φαν Όβερουμ, Χέι, Σόουζα.

Διαιτητής: Όλιβερ (Αγγλία)

Βοηθοί: Μπαρτ (Αγγλία), Ινγκλαντ (Αγγλία)

Γήπεδο: Τούμπα

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός