Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Υπεύθυνη δήλωση από τους απεργούς για να επιστρέψουν στη δουλειά απαιτεί η «Coca – Cola»coca-cola-thessalonikh-dikasthriaΑνακοίνωση – καταγγελία του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων 3Ε Θεσσαλονίκης

Τις εκβιαστικές πρακτικές της διεύθυνσης της πολυεθνικής «Coca – Cola» σε βάρος απεργών, που την Παρασκευή 23 Οκτώβρη θέλησαν να επιστρέψουν στη δουλειά μετά από 25 μήνες απεργίας στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης που λειτουργεί ως αποθήκη και χώρος διανομής, καταγγέλλει το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων «Coca – Cola 3E» Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση – καταγγελία το επιχειρησιακό σωματείο μεταξύ άλλων τονίζει: «Η διεύθυνση της πολυεθνικής εταιρείας, εντελώς αδικαιολόγητα, θέλοντας να εξευτελίσει τους εργαζόμενους, απαίτησε να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμούν να σταματήσουν την απεργία και να επιστρέψουν στην εργασία τους, ένα είδος δηλαδή δήλωσης μετανοίας, σαν να απώλεσαν ποτέ αυτοί τα νόμιμα και συνταγματικά δικαιώματά τους στην εργασία.

Αυτή η πρακτική υποτίμησης της αξιοπρέπειας των εργαζομένων, δείχνει καθαρά ότι στο στόχαστρό τους είναι η πλήρης ισοπέδωση των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, θέλοντας να επιβάλουν συνθήκες εξανδραποδισμού στις σχέσεις εργοδοσίας και εργαζομένων στο χώρο της Θεσσαλονίκης.

Καταγγέλλουμε αυτή την πρακτική εις βάρος των συναδέλφων μας και δηλώνουμε ότι οι πρακτικές εκβιασμού της πολυεθνικής δεν θα περάσουν και πως ο αγώνας των εργαζομένων θα συνεχισθεί μέχρι την τελική τους δικαίωση, που δεν είναι άλλη από τη συνολική και απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 588712Συνολικές αναγνώσεις:
  • 6258Αναγνώσεις σήμερα:
  • 278043Συνολικοί επισκέπτες:
  • 180Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ