ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Επιστροφή στη δουλειά όλων των απολυμένων συμβασιούχων του ΟΑΕΕ



Logo PAME2Την άμεση επιστροφή στη δουλειά των 250 απολυμένων συμβασιούχων του ΟΑΕΕ, μόνιμη δουλειά και υλοποίηση της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης που τους δικαιώνει απαιτούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Παράλληλα καταγγέλλουν την κοροϊδία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που έδειξε το αντεργατικό της πρόσωπο και σε αυτούς τους εργαζόμενους και δεν υλοποιεί τις προεκλογικές της υποσχέσεις για «μονιμοποίηση» των συμβασιούχων, δεν υλοποιεί τη θετική δικαστική απόφαση.

«Κυβέρνηση και διοίκηση ΟΑΕΕ “κάνουν μπαλάκι” τους απολυμένους συναδέλφους, για το ποιος έχει την ευθύνη των αποφάσεων, για το τι πρέπει να γίνει. Ζητάμε να σταματήσει τώρα ο εμπαιγμός, να παραιτηθούν από τις “εφέσεις” και τις δικαστικές ενέργειες, με τις οποίες προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην επιστροφή των εργαζομένων, στη διεκδίκησή τους στη σταθερή δουλειά», σημειώνουν οι ταξικές δυνάμεις.

Τονίζουν ότι ο ΟΑΕΕ και όλα τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και δεν μπορεί να «πετάει» κανείς στην ανεργία αυτούς τους έμπειρους συναδέλφους.

Σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι «θα συνεχίσουμε να δίνουμε μαζί τους τη μάχη της “δικαίωσης” στο “πεζοδρόμιο” του αγώνα, που πρέπει να δυναμώσει, για να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή:

“Εδώ και τώρα επιστροφή στη δουλειά όλων των απολυμένων συμβασιούχων του ΟΑΕΕ”.

Καλούμε τους απολυμένους συναδέλφους του ΟΑΕΕ να δώσουν το αγωνιστικό τους «παρών» σε κάθε απεργία, σε κάθε κινητοποίηση, που βάζει μπροστά τη διεκδίκηση της σταθερής δουλειάς, των εργατικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Να ενώσουν τη φωνή τους με κάθε συμβασιούχο, με κάθε απολυμένο».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός