ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Κινητοποίηση την Τρίτη 22 Δεκέμβρη στη ΔΕΗ – Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα



Logo PAME2Κινητοποίηση στην κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30) διοργανώνει η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ την Τρίτη 22 Δεκέμβρη στις 11 π.μ. απαιτώντας να μη μείνει κανένα εργατικό και λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Μπλόκο στην αντιλαϊκή πολιτική

Κανένα εργατικό και λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα

Τις τελευταίες εβδομάδες η διοίκηση της ΔΕΗ, υλοποιώντας την κυβερνητική πολιτική, προβαίνει σε μαζικές διακοπές ρεύματος. Την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σχεδιάζει νέες εκπτώσεις στο ρεύμα που προορίζεται για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια για το κεφάλαιο, η επίθεση στα εργατικά – λαϊκά στρώματα δεν έχει τελειωμό.

Η φοροεπιδρομή, τα χαράτσια, οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, η νέα επίθεση στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, αλλά και η αύξηση της  ανεργίας που μαστίζει τους εργαζόμενους έχουν ως αποτέλεσμα τα λαϊκά νοικοκυριά να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Αφού κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι απειλούν να σου πάρουν το σπίτι, θα σου αφήσουν το ρολόι της ΔΕΗ;

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους να μη σκύψουν το κεφάλι, να σπάσουν τη μοιρολατρία και να δώσουν μαχητική αγωνιστική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ. Οργανωμένα μέσα από τα Σωματεία μας και τις Λαϊκές Επιτροπές σε κάθε γειτονιά να μπλοκάρουμε τα αντιλαϊκά μέτρα.

Η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί σωματεία και συνδικαλιστές την Τρίτη 22 Δεκέμβρη και ώρα 11 π.μ. σε παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30)».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός