ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ : Τα σωματεία να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στον απεργιακό αγώνα



Κάλεσμα στα σωματεία να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής στον απεργιακό αγώνα απευθύνουν η ΠΕΜΕΝ, ο «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού. Παράλληλα ζητούν την άμεση σύγκλιση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ για την οργάνωση του απεργιακού αγώνα ενάντια στον αντιασφαλιστικό όλεθρο.

Το κάλεσμα των ναυτεργατικών σωματείων έχει ως εξής:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στις κατευθύνσεις της ΕΕ, ετοιμάζει σφοδρή επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση, συνέχεια προηγούμενων αντιασφαλιστικών νόμων.

Οι εξελίξεις επιβάλλουν άμεσα να συγκληθεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ, από τώρα να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε τους ναυτεργάτες σε κάθε χώρο δουλειάς και να συμμετέχουμε στον απεργιακό αγώνα με το σύνολο των εργαζομένων, ενάντια στον αντιασφαλιστικό όλεθρο.

Καλούμε τα σωματεία να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής στον απεργιακό αγώνα, καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία σε διαρκή ετοιμότητα, να καταδικάσουμε με τον αγώνα μας τη νέα επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός