ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ: Η επίθεση στις σπουδές και τη ζωή μας, να πάρει απάντηση



MAS logo«Η επίθεση στις σπουδές και τη ζωή μας, να πάρει απάντηση» τονίζει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ σε ανακοίνωσή της, με την οποία καλεί σε συμπαράταξη με τους εργαζόμενους, τους αγρότες και τα άλλα λαϊκά στρώματα που πλήττονται από την ασκούμενη πολιτική.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ «ετοιμάζει νέα επίθεση στις σπουδές μας!!!

«Όσα συζητήθηκαν στον «εθνικό διάλογο» δείχνουν τις προθέσεις της κυβέρνησης:

Ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νέες περικοπές στα βιβλία που δίνονται δωρεάν. Αυτό αποδεικνύουν τα όσα λέγονται από το Υπουργείο τις τελευταίες μέρες, ότι είναι μεγάλα τα έξοδα για τα συγγράμματα!Ετοιμάζονται να μετακυλήσουν το βάρος στις πλάτες μας! Μέχρι και σκέψεις για δίδακτρα, έπεσαν στο τραπέζι του “διαλόγου”.»

Η ΕΓ του ΜΑΣ υπογραμμίζει ότι «είναι μονόδρομος ο αγώνας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ προς όφελος των κερδών των μονοπωλίων στα οποία θυσιάζεται το παρόν και το μέλλον μας, η ζωή της οικογένειάς μας. Στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας στις σπουδές, στη δουλειά, τη ζωή, για επιστήμη στην υπηρεσία των λαϊκών και κοινωνικών αναγκών.

Ενώνουμε την φωνή μας, με τους εργαζόμενους, με τους αγρότες και όλο το λαό. Γιατί σε αυτή τη συμμαχία βρίσκεται η πραγματική μας δύναμη. Ενωμένοι μας πολεμούν επιχειρηματίες, κυβερνήσεις και «κουαρτέτα» – Ενωμένοι δίνουμε τη δική μας απάντηση!

Αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει για ψήφιση το ασφαλιστικό, κλείνουμε τις σχόλες μας και συμμετέχουμε στην 48ωρη απεργία.» 

Συνημμενα Αρχεια

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός