ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Σήμερα στις 6.30 μ.μ. η μεγάλη συγκέντρωση στα Προπύλαια Καλούν ΠΑΜΕ, ΟΓΕ, ΠΑΣΕΒΕ και ΜΑΣ. Στο επίκεντρο το Ασφαλιστικό, το δράμα των προσφύγων και ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος



Με συλλαλητήριο σήμερα, στις 6.30 μ.μ., στα Προπύλαια, τιμούν την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, ΠΑΜΕ, ΟΓΕ, ΠΑΣΕΒΕ και ΜΑΣ. Στο επίκεντρο του φετινού αγωνιστικού εορτασμού της 8ης Μάρτη θέτουν το ζήτημα της Κοινωνικής Ασφάλισης και της προετοιμασίας της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας, αλλά και του ιμπεριαλιστικού πολέμου, που σπέρνει θάνατο και προσφυγιά.

 Οι προσυγκεντρώσεις των σωματείων, μαζικών φορέων και Λαϊκών Επιτροπών έχουν οριστεί για τις 6 μ.μ. στα εξής σημεία:

Ομόνοια: Εργατικά Συνδικάτα Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Σύλλογοι Γυναικών της ΟΓΕ, Λαϊκές Επιτροπές. Πλατεία Κάνιγγος: Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, κλαδικές Ενώσεις και Σύλλογοι Αυτοαπασχολούμενων και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α’ Αθήνας.

Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, στις 6 μ.μ., το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ οργανώνουν συγκέντρωση στον καταυλισμό προσφύγων στα Διαβατά. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει πρόγραμμα απασχόλησης για τα μικρά προσφυγόπουλα, ενώ θα παραδοθούν και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τα ταξικά σωματεία και τους Συλλόγους Γυναικών τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης: Στην Πάτρα, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου. Στη Λαμία, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Πάρκου. Στη Λάρισα, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Στη Χαλκίδα, στις 6.30 μ.μ., στην Αβάντων (στο ύψος του Αγίου Νικολάου). Στα Γιάννενα, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο. Στο Ηράκλειο, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας. Στην Ξάνθη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας. Στο Αγρίνιο, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Στην Αρτα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κιλκίς. Στην Καλαμάτα, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία 23ης Μάρτη. Στο Αίγιο, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Λαύρας. Στην Κεφαλονιά, στις 5.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Στη Ρόδο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κύπρου. Στη Σύρο, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο αίθουσα «Γιάννης Ρίτσος». Στην Κω, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας. Στον Πύργο, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία ΟΤΕ.

Δεκάδες Ομοσπονδίες, Σωματεία, οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ καλούν στη συγκέντρωση. Επίσης, κάλεσμα έχουν απευθύνει η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) και η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός